سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام.برای باردار شدن شما نزدیکی هر روزه را پیشنهاد میکنید یا یک روز در میان؟
پاسخ : یک روز در میان بهتر است  [ 1392-08-02 13:13:00 ]
سوال : با سلام 14 هفته باردارم حدود یک هفته پیش خیلی خفیف لکه بینی داشتم فقط دو لکه.پزشکم نصف آمپول پروژسترون تجویز کردن و الان بعد از یه هفته لکه های ریز سیاه رنگی که خیلی خیلی ریز بودن و بیشتر شبیه بافت بود البته کمی بزرگتر از نوک سوزن مشاهده کردم که خیلی ترسیدم آیا از نشانه های سقطه؟ و اینکه موقع دفع مدفوع چند قطره ترشح ابکی از وازنم خارج میشه ایا طبیعیه؟
پاسخ : با وسله معاینه دهانه رحم شوید و سونو جدید باردری بدهید  [ 1392-08-02 13:12:31 ]
سوال : با سلام من پارسال یک سقط عمدی داشتم و گروه خونیمم O+ و همسرم نیز به گفته ی خودش A + ,و در اون زمان من آمپوله رگام نزدم و الان که 14 هفته باردارم و همسرم میگه مطمئن نیست شاید A_ منفی باشه به فرض اگه آی منفی باشه من باید رگام میزدم ؟حالا که نزدم چه اتفاقی میفته ؟
پاسخ : نه- اگر شما منفی بودید و همسرتان مثبت نیاز داشت  [ 1392-08-02 13:11:25 ]
سوال : با سلام،در زمان بارداری برای جلوگیری از خراب شدن شکم شما چرب کردن شکم رو با چی توصیه میکنید؟
پاسخ : روغن زیتون یا کرم های مخصوص باردرای موجود در داروخانه ها  [ 1392-08-02 13:10:35 ]
سوال : با سلام کرم لایه بردار اگر قبل از بارداری (3 بار)استفاده کرده باشم باید بارداری را عقب بیاندازم.
پاسخ : قبلش اشکال ندارد مگر قرص خوراکی خانواده آکوتان و ........  [ 1392-08-02 13:07:20 ]
سوال : سلام خانم دکتر من سه روز پیش سوالی پرسیدم با کد پیگیری 45001237 که هنوز جواب ندادین،خواهشا جواب بدید اخه نگرانم
پاسخ : خیر  [ 1392-08-02 13:06:11 ]
سوال : سلام خانم دکترچندروزپیش سوال49180838راپرسیدم جواب نگرفتم
پاسخ : نیاز به بررسی هورمونهای کارکرد تخمدان بدهید  [ 1392-08-02 13:05:08 ]
سوال : لطفا بگید برای اینکه 100درصد مطمئن بشم چی کار باید بکنم؟مشکل من این است که مطمئن بشم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
پاسخ : اگر بیش از یک هفته تاخیر در پریود باید تست خون باردرای بدهید  [ 1392-08-02 13:03:45 ]
سوال : با سلام ایا در غربالگری هفته ی شانزدهم اگر رشد مغزی کودک کامل نباشد مشخص میشود؟من حدود چند .ساعت در معرض نشت گاز بودم بین هفته ی 13 و 12 و نگرانم که تو رشد مغزش تاثیر بذاره.
پاسخ : بعضی مشکلات با ان مشخص می شود  [ 1392-08-02 13:02:39 ]
سوال : با سلام خدمت شما.من در هفته 7 بارداری هستم.به علت تهوع شدید دکترم گفت ازمایش کتون در ادرار بدم جواب ازمایش 2مثبت.شد.در بیمارستان با تشخیص هایپر امزیی بستری شدم به مدت 4 روز. به پرمتازین بدنم جواب نداد اما اندانسترون جواب داد.با تجویز هر 12 ساعت یک عدد از این قرص مرخص شدم.از نظر شما استفاده از این قرص برای جنینم ضرر نداره.تا کی به خوردن قرص ادامه بدم.
پاسخ : برای مدت کوتاه اشکال ندارد  [ 1392-08-02 13:00:58 ]
سوال : سلام خانم دکتر پریودم نامنظم بودسونو نوشتن که همه چیز طبیعی بود چهارتا آمپول پروژسترون دادن بهم زدم با دوبسته قرص ال دی بعد از 6روز از زدن آمپول امروز لک دیدم همین تجویز برا تنظیم پریود کافیه یاباید استروژن هم استفاده کنم چون سه سال پیش همین مشکل رو پیدا کردم بااستروژن تنظیم شد که اشتباها یک دوره آمپول جلوگیری زدم باز دچار مشکل شدم نظر شما در مورد داروهای تجویزی برایم معتبرتر است ممنون از وقتی که میگذارید
پاسخ : فعلا ادامه دهید البته بهتر است روز دوم خونریزی آزمایش هورونی بدهید  [ 1392-08-02 13:00:23 ]
سوال : سلام خسته نباشید دختری 25 ساله هستم پریودم منظمه ولی االن بعد از 3 روز از پریودی اول دوباره پریود شدم البته نه به نسبت پریودی اول فقط چند ساعت یک بار لخته خون می بینم الان شش روزه که همچنان ادامه داره و پاک نشدم خیلی نگرانم ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ : سونو بررسی کیست تخمدان بدهید  [ 1392-08-02 12:59:10 ]
سوال : سلام برای درمان درد و زخم بر اثر نزدیکی از مقعد چی وجود داره؟پماد یا کرم؟ممنون
پاسخ : این روش عوارض زیادی دارد - باید معاینه شوید  [ 1392-08-02 12:58:32 ]
سوال : باسلام من هفته 13 بارداری هستم مدت 4 روز است که دجار سرماخوردگی شدم و بنا به توصیه دیگران هیچ دارویی مصرف نکردم ولی علایم بهبودی دیده نمیشود و هر روز بد تر میشوم آیا دارویی که بی خطر باشد را میتوانید معرفی کنید
پاسخ : باید معاینه گوش و حلق و بینی و ریه شوید  [ 1392-08-02 12:57:49 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید میشه لطف کنید سوالمو جواب بدید.قارچ واژن داشتم که با درمان رفع شد.این ماه اقدام به بارداری کردم ولی هربار که اقدام می کردم فردا صبحش مایعات زرد رنگ ازم خارج میشد و روز بعد قارچم بر می گشت. سوالم اینکه نباید این مایعات سفیدرنگ باشن و ایا ممکن شوهرم مشکلی داشته باشه که قارچم برمی گرده. البته سوزش ادرار یا خارش ندارن.
پاسخ : باید همان روز معاینه شوید  [ 1392-08-02 12:56:24 ]
سوال : با سلام خدمت خانم دکتر. من یک ماه میشه ازدواج کردم الان اضافه وزن دارم و ورزش هم میکنم ولی وزنم پائین نمیاد الان میخوام از محصولات بوتانیکال اسلیمینگ مصرف کنم به نظر شما کدام عوارض ندارد ولی در آینده که باردار شوم کدام عوارض بمن پیدا نمیشود
پاسخ : من اطلاعی ندارم-  [ 1392-08-02 12:55:38 ]
سوال : خانم دكتر مرسي از جوابتون.شما فرموديد اگر مشکلی در پریودی نداشته باشند و سن قطع پریودی در خانواده شان زودرس نباشد،مشكلي براي حاملگي ندارد.خواستم بدونم منظورتون از يائسگي زودرس چيست و چه سني رو يائسگي زودرس مي دونند و اصولا" از چند سال قبل از يائسگي بارداري بي ضرر است؟؟؟
پاسخ : یعنی قطع پریودی قبل از 40 سال- به علت وجود تستهای غربالگری جنین نگرانی وجود ندارد از نظر سن اگر بیماری زمینه ای دیگری وجود نداشته باشد  [ 1392-08-02 12:54:34 ]
سوال : من به طور مداوم قارچ واژن میگیرم دکتر هم هر ماه میرم دارو و اپیکاتور هم استفاده میکنم تمام موارد رو هم رعایت میکنم ولی دورباره میگیرم میخواستم بدونم باتوجه به اینکه آیودی دارم میتونم واژینال عسل انجام بدم من میخواستم اگه بشه درخصوص تداخل آیودی و استفاده عسل جوابمو بدین ممنون باتوجه به اینکه این قارچو 4 ساله دارم لطفا راهنمایی کنید
پاسخ : عسل؟؟ خیر این بار بعد از طی درمان کامل از 14 شیاف واژینال ژینوفیلوس شبی یک عدد استفاده کنید (قبل از مصرف کمی آن را مرطوب کنید)  [ 1392-08-02 12:52:29 ]
سوال : با سلام. اگر خوردن قرص سیپروترون کامپاند را برای جلوگیری از بارداری، به جای روز اول پریود از روز پنجم پریود شروع کنیم باز هم می‌توان به نتیجه‌بخش بودن کامل قرص (اطمینان از عدم بارداری) مطمئن بود یا باز جای شک وجود دارد؟ ممنون
پاسخ : بسته اول باید حین قاعدگی شروع شود بعدا فقط باید بین دو بسته یک هفته فاصله باشد با این شرط که طی یکی از روزهای یک هفته فاصله پریودی اتفاق بیافتد  [ 1392-08-02 12:50:41 ]
سوال : سلام یک ساله ازدواج کردم و دو ماهه جلوگیری را قطع کردم.جلوگیری ما به صورت طبیعی بود. از 13 سالگی پریود شدم و مرتب 28 روز یک بار اما در این دو ماه پریودی من با 31 روز اتفاق افتاده. و با سوم الان پریود شدم دوباره 28 روزه فاصله افتاد.آیا مشکلی دارم؟ و چرا حامله نمیشم. 6 ماه پیش آزمایش دادم گفتند مشکلی ندارم اما یکی از خواهرام مشکل تخمک گذاری اره.لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ : اشکال ندارد تا یک سال باید تلاش کنید اگر باردار نشدید بررسی ها شروع می شود  [ 1392-08-02 12:49:15 ]
سوال : من 27 سال دارم وحدود 5 ماه است تصمیم برای باردار شدن گرفتم که متاسفانه نشد2بارسونو دادم که اولی درروزسوم پریودم بود و نتیجه uterus has normal size due toage.parity67*35*44 m.m endometrial. myometrial echo pattern is normal. endometria line isnormal.6 mm both ovaries have normal size . echo pattern no pathologic lesion at both adnex is notable nofree fluid at pelvic cavity is seen imp=normal uterus sonography ودومی رحم دارای اکوی طبیعی به ابعاد 36*80 میلیمتر استاثری از ضایعه فضاگیر cystic یا solid مشاهده نشدتخمدان راست حاوی یک فولیکول 22mm است.ضخامت اندومتر 7mm میباشد.میخواستم نظرتون روبدونم
پاسخ : دومی اگر در زمان تخمک گذاری نیمه سیکل بوده خوب است  [ 1392-08-02 12:48:19 ]
سوال : سلام22 سال دارم که به علت کم کاری تیروئید لووکسین مصرف میکنم . بعد از یکسال باردار نشدم پیش دکتر رفتم گفت تخمدانام تنبلن و بهم قرص مدروکسی پروزسترون داد که روز 20 پریودی بود که گفت بخورکه بعد یه هفته پریود شدم ولی بازم دو تا خوردم ولی بعدش قطعش کردم روز سوم سیکل رفتم ازمایش دادم.ولی روز 15 پریودی دوباره پریود شدم که سابقه نداشت پریودی منظم بوده جواب ازمایش: tsh:0.3 nomal0.38-4.31 FSH: 2.0 follicularphase:4.5-11.0 postmenopausal:36.6-16808 lutealphase:1.5-10.8 LH:10.9 folicular phase:1.7-13.3 midcycle:4.1-68.7 luteal phase:0.5-19.8 prolactin:43.3 normal:1.2-28.5hمشکلم چیه؟
پاسخ : تنبلی تخمدان- برای تیروئید هم که باید تحت نظر متخصص داخلی باشید  [ 1392-08-02 12:47:05 ]
سوال : سلام من 2 ساله ازدواج کرده ام. چند ماهی است که 2-3 روز بعد از پریودم شروع به لکه بینی میکنم. رفتم دکتر وگفت زخمی بزرگ داری و عکسشو اندازه یه دایره 2.5 سانتی برام کشیدند. آزمایش سرطان و و سونو داد . شیاف و داکسی ساکلین هم دادند. راستی از نوک یکی از سینه هام هم وقتی فشار دادند مایع آبکی بیرون آمد. من خیلی استرس دارم. از انواع سرطان و یا عدم قدرت باروری میترسم. طاقت ندارم تا نتیجه آز صبر کنم. تورو خدا بگین احتمال داره اوضام خراب باشه؟ من تازه میخواستم 6-7 ماه دیگه اقدام کنم واسه بارداری. یهسوال دیگه. میخواستم بدونم واسه اینکه بدتر نشه یا زودتر خوب شه چه باید و نباید هایی رو دارو؟
پاسخ : اگر تست پاپ اسمیر نرمال است اشکال ندارد- باید تست تیروئید و پرولاکتین بدهید  [ 1392-08-02 12:45:13 ]
سوال : با سلام اگر قبل از بارداری فقط 1 ماه قرص فولیک خورده باشیم(به جای 3 ماه ایراد ندارد؟لایه بردار در زمان بارداری زیان دارد؟
پاسخ : اشکال ندارد- نباید لایه بردار مصرف کنید  [ 1392-08-02 12:43:43 ]
سوال : ﺳﻠﺎﻡ ﻣﻦ toxoﺩﺍﺩﻡ مﺛﺒﺖ ﺑﻮﺩ ﺍﻟﺎﻥ ﺗﻮﻫﻔﺘﻪ ﻳﺎﺯﺩﻫﻢ ﻫﺴﺘﻢ ﺩﻛﺘﺮ ﻋﻔﻮﻧﻲ ﻛﻔﺘﻪ ﺳﻘﻄ ﺑﺸﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻣﻦ ﺍﻳﻦ ﺍﺯﻣﺎﻳﺸﻮ 3ﺑﺎﺭ ﺩﺍﺩﻡ ﺳﺮﻱ ﺍﺧﺮ ﻛﻤﻲ ﻛﻤﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﻟﻂﻔﺎ ﻛﻤﻜﻢ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﻛﺮ ﺍﻣﻴﻨﻮﺳﻨﺘﺰ ﻛﻤﻜﻢ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ ﺳﻘﻄ ﻛﻨﻢ ﻟﻂﻔﺎ ﻛﻤﻜﻢ ﻛﻨﻴﺪ ممنون
پاسخ : IgGیا IgM بالا بوده؟  [ 1392-08-02 12:42:54 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
آدرس مطب
سقط مکرر
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences