سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام فیروم 8 میلی متری در رحم یک خانم یایسه آیا نیاز به پیگیری دارد (علایمی وجود ندارد). ممنون از محبت شما
پاسخ : خیلی کوچک است سونو اول 6 ماه بعد تکرار و بعد سالی یک بار کافی است  [ 1392-06-04 21:54:54 ]
سوال : سلام خانم دکتر عزیز من 50 ساله هستم پریود نمی شم ترشحات زیاد ی دارم هیچ علایم خارش سوزش بوی بد و درد رحمی ندارم ولی حجم زیاد ترشحات خیلی آزارم میدهد توصیه شما چیست . فیبرم رحمی هم دارد7mm
پاسخ : باید سونو داخلی رحم شوید از نظر ضخامت آندومتر  [ 1392-06-04 21:54:02 ]
سوال : سلام خسته نباشید ۱هزینه کوچک کردن سینه هابادستگاه نمسیس چقدرمیشه ودرچندجلسه؟ ۲ایا ورزش های متناسب میتواندباعت کوچک شدن وسفت شدن سینه هابشود؟ ۳ایاکرم های موجودبرای اینکارخوب است وکرمی هست که اتردایمی داشته باشد؟
پاسخ : بستگی به اندازه آن دارد -با ورزش کوچک می شود اما پوست ناحیه شل می شود اما با نمسیس هم کوچک می شود هم لیفتینگ پوست انجام می گیرد  [ 1392-06-04 21:53:17 ]
سوال : سلام من به مدت 4 سال است که از قرص HD برای جلوگیری استفاده می کنم تا 3 ماه پیش برای یک ماه استفاده نکردم که بعد از چندروز به مدت 8 روز پریود شدم وبعد به علت نزدیکی مجبور به استفاده از قرص لئونورجستیال شدم و بعد از آن منظم از HD استفاده کردم که بعد از 30 روز فاصله ای 3 روز بین استفاده مجدد افتاد که بلافاصله دچار خونریزی شدم ومجدد شروع به استفاده از HD کردم میزان خونریزی کم شد اما الان به مدت 18 روز است که به طور مختصر خون در ترشحاتم دیده میشود
پاسخ : اولا اچ- دی قوی است ال -دی بهتر است و دوما مصرف نامنظم قرص همم خونریزی نامنظم و هم شانس باردرای را افزایش می دهد  [ 1392-06-04 21:51:38 ]
سوال : سلام من22ساله به مدت یک ماه هست پریودم عقب افتاده ودورههای من32روزه است.به دکترکه مراجعه کردم برایم آزمایش بارداری وسونوگرافی داد که آزمایش منفی وجواب سونوگرافی به شرح زیربود: 1.رحم بانمای رحم قوسی دردرجه اول (کهR/Oدقیق ازرحم دوشاخ وافتراقی بین این دودرسونوگرافی ابدومینول مقدورنیست)به ابعاد36*50*83م.م وبااکوی میومترنرمال رویت گردید. 2.ضخامت اندومتر14م.م. روئیت شد. 3.مایع آزاددرCUL-DE-SACخلفی دیده نشد. 4.تخمدان چپ به ابعاد28*47م.م.بزرگتر ازحدطبیعی ودر حد قابل قضاوت بدون ضایعه فضاگیر پاتولوژیک روئیت شد. 5.تخمدان راست به ابعاد17*37م.م. مشاهده شد. 6.کیستینگ ویا میکس در محل ادنکس ها روئیت نگردید.
پاسخ : بررسی هورمونی هم بدهید به نظر اختلال تخمک گذاری دارید -وقتی طبق نظر پزشک با دارو پریود شدید بعداز اتمام خونریزی سونو مجدد کنید که آیا ضخامت آندومتر کم شده یا نه  [ 1392-06-04 21:50:00 ]
سوال : ba salam khedmate shoma khanom doktor man tebghe tarikhe akharin periodam 28 haftame vali sono jadidi ke anjam dadam 30 hafte neshon mide . mikhastam bedonam kodom melake zaymane man hesab mishe
پاسخ : بر طبق آخرین پریود و سونو های اوایل باردرای  [ 1392-06-04 21:47:50 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد تو سايتتون درباره دستگاه لاغري نمسيس صحبت كرده ايد،لطفا عملكرد دستگاه را كامل توضيح دهيد و بفرمائيد هزينه آن ساعتي است يا موضعي است؟ با تشكر فراوان
پاسخ : از اثرات گرمایی رادیوفرکانس استفاده می کند و واکیوم برای دفع چربی لیزشده +لیفینگ پوست ناحیه برای سفت شدن و جلوگیری از شلی پوست محل-در هر موضع ساعتی محاسبه می شود-  [ 1392-06-04 21:46:54 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.23 سال سن دارم و حدود 3 سال ازدواج کردم و بچه هم ندارم حدود3 ماه پیش به دکتر زنان مراجعه کردم گفت که زخم دهانه رحم داری و چند تا پماد و قرص بهم دادن ولی بر بار سوم که پیششون رفتم گفتن زخمت زیاد خوب نشده و باید فریز کنی حالا منم میخوام بدونم داروی دیگه ای هست که زخم و خوب کنه یا باید حتما فریزکنم.بعدشم نظر شما درمورد استفاده از داروهای "تولیدین"و "ترپیل سولفا"چی هست با استفاده ازش امکان بهبودی هستو آیا استفاده از پوار سرکه خوبه یا نه..باتشکر
پاسخ : اگر تست پاپ اسمیر مشکل خاصی ندارد نیاز به فریز نیست-  [ 1392-06-04 21:44:24 ]
سوال : با سلام خانم دكتر من سوالي پرسيده بودم اما پاسخي دريافت نكردم 96011313 به اين كد پيگيري .سوال بنده اين است كه چه بايد بكنم؟آيا قرص ياسمين را ادامه دهم؟با اينكه دكتر زنان نمي توانم بروم چون ايران نيستم و در تعطيلات هستم نگرانم كه آيا باردارم؟آيا سقط كردم؟اين خون ريزي ٢٢ روزه چيست؟لطفا كمكم كنيد؟
پاسخ : دوباره کامل سوال را بپرسید  [ 1392-06-03 22:17:12 ]
سوال : روز پزشک مبارک
پاسخ : ممنون  [ 1392-06-03 22:16:31 ]
سوال : سلام.. نامزد بنده ۲ ماه قرص یاسمین مصرف می کردن.. هر ۲ بار هم پس از قطع قرص ۴ روز بعد پریود شدن الان یک هفته پس از قطع پریود ۳ روزه که احساس درد و ورم در شکم دارن. حدود یک هفته قبل پریود نزدیکی داشتیم که دخولی صورت نگرفت و ۷ روز بعد پریود شدن.. ایا با وجود مصرف۲ ماهه قرص و پریود شدن بازم میتونه حامله باشه؟؟اگه نه مشکل از کجاست؟؟
پاسخ : پاسخ دادم  [ 1392-06-03 22:16:11 ]
سوال : سلام.. نامزد بنده ۲ ماه قرص یاسمین مصرف می کردن.. هر ۲ بار هم پس از قطع قرص ۴ روز بعد پریود شدن الان یک هفته پس از قطع پریود ۳ روزه که احساس درد و ورم در شکم دارن. حدود یک هفته قبل پریود نزدیکی داشتیم که دخولی صورت نگرفت و ۷ روز بعد پریود شدن.. ایا با وجود مصرف۲ ماهه قرص و پریود شدن بازم میتونه حامله باشه؟؟اگه نه مشکل از کجاست؟؟
پاسخ : فقط حدو کمتر از 2 درصد البته اگر منظم مصرف کرده باشد  [ 1392-06-03 22:15:33 ]
سوال : سلام خانم دکتر من 26 سالمه از 17 سالگی تخمدان پلی کیستیک داشتم. از آبان 91 نزدیکی با همسرم شرو شد.از همان ماه رفتم دکتر زنان.ال اچ من 37 بود.دوره 3ه ماهه سیپروترون کمپاند و متفورمین مصرف کردم. بعد از یک ماه استراحت توفروردین سال 92 ال اچ من 14 شد.این دفعه متفورمین داد با پروژسترون .بعد از 3ماه باردارشدم.الان 2ماهه حامله ام. پلیکیستیک در دوره بارداری برا بچه ام ضرر نرسونه؟ دکترم تا هفته 6باز متفورمین داد ولی الان فقط ویتامین و قرص آهن و آ.اس .ا داده. سونو 8 هفته رفتم. قلبش می زد. استرس نداشته باشم. خانم دکتر بنظرتون کسی با ال اچ بالا می تونست باردار شده تو شش ماه
پاسخ : ال- اچ شاید در زمان تخمک گذاری چک شده که باید بالا باشد  [ 1392-06-03 22:14:33 ]
سوال : سلام خسته نباشید خانم دکترطبق سونوگرافی الان درهفته 5بارداری هستم طی یکماه گذشته بدلیل مشکل تنفسی از اسپری کورتون استفاده کردم وتوی سونوگرافی مشخص شدفیبروم 7سانتی دارم هرکدام از اینها چه عوارض ومشکلاتی میتواند برای بارداری وجنین ایجاد کند تطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
پاسخ : اسپر یاشکال ندارد اما فیبروم مهم است شانس سقط را زیاد می کند گاهی و بهتر است از شیاف ضد سقط استفاده کنید تحت نظر پزشک  [ 1392-06-03 22:13:03 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر من وخانمم 3 ماه هستش که نامزدیم و در این دوران عشق بازی کردیم ولی سکسی که دوخول کرده باشیم نداشته ایم سوال بنده از سر کار خانم دکتر : خانم بنده هنگام عشق بازی بعد از مدت کوتاهی دست و صورتش گز گز می کند می خواستم علت آن را بدانم؟
پاسخ : اگر دائمی باشد مهم است و باید توسط متخصص داخلی بررسی شود  [ 1392-06-03 22:11:49 ]
سوال : سلام راه تشخیص اینکه جنین مکونیوم دفع کرده چیه من زایمان طبیعی داشتم و پروسه زایمان زیر نظر متخصص در بیمارستان طی شد اما بعد از تولد مشخص شد جنین مکونیم تنفس کرده آیا تشخیص دفع مکونیوم قبل از زایمان امکان پذیر هست
پاسخ : متاسفانه خیر اما در بسیاری از موارد در این موارد حرکت جنین کاهش می یابد - و یا اگر ماد ر آبریزش داشته باشد می فهمند  [ 1392-06-03 22:04:33 ]
سوال : سلام خانم دکتر مهربون چراسوالمو جواب نمیدید.توروخداجواب بدید دارم دیوانه میشم سوالم درموردیک ماه پریودم عقب انداختم حامله هم نیستم براتون جواب سونوگرافیمو فرستادم تو سونوگفته شده رحم قوسی دارم یعنی ممکنه من مامان نشم.توروخداجوابمو بدید مرسی راهنماییم کنید
پاسخ : گر تست خون بادرای منفی است با دارو پریود می شوید و بررسی هورونی هم بدهید-چرا می توانید  [ 1392-06-03 22:03:22 ]
سوال : یک کیست نسبتا بزرگ بارتولن مبتلا هستم اما دردری ندارم ، پزشک یک هفته مصرف کپسول گلوکزاسیلین و قرص ملوکسیکام را تجویز نموده است و به مدت 4 روز است که دارو مصرف مینمایم ولی اندازه کیست تغییری نکرده است میخواهم بدانم بعد از چند روز استفاده از دارو ممکن است موثر واقع شود و چون کیست به پرده بکارت نزدیک است آیا تخلیه جراحی ممکن است خطری داشته باشد؟
پاسخ : بستگی به نظر پزشک معاینه کننده دارد  [ 1392-06-03 22:02:07 ]
سوال : سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز ایا این درست است که همزمانباقرص جلوگیری از بارداری داروی دیگر اگر مصرف شود قرص جلوگیری اثری ندارد
پاسخ : بعضی داروها  [ 1392-06-03 22:00:10 ]
سوال : سلام خانم دکتر. یه سوالی خدمتتون داشتم آبی که قبل از منی مردان خارج می شود می تواند باردار کند؟
پاسخ : بله  [ 1392-06-03 21:59:43 ]
سوال : با سلام دختري 27 ساله با توجه به سونو كه انجام دادم سال قبل دو عدد كيست تخمدان در سمت راست و چپ بود با مصرف3 دوره قرص ال دي يكي از كيست ها برطرف شد اما يكي از انها در ابعاد27*38سمت چپ ماندو من بدليل حساسيت به ال دي مجبور به عمل فيشر و التهاب روده شدم نخوردم طي سونو كه امسال انجام دادم مهمچنان كيست باقي بود با مراجعه به پزشك به من قرص مدروفوم 5 دادن كه درپنجمين روز بخورم 10 عدد بعد سونو انجام بده كه تاريخ 92/04/18 سنو انجام دادم باز كيست بود اما الان بار سونو كردم متوجه كيست ديگر شديم در ابعاد28*15 و من هنوز عادت نشدم كه 6/3 هست و اينكه من تو اين مدت نزديكي داشتم ميشه منو راهنمائي كنيد
پاسخ : اگر تاخیر پریودی دارید باید تست خون باردرای بدهید خب این که یک کیست جدید است که باید به آن فرصت داد  [ 1392-06-03 21:59:22 ]
سوال : سلام من 32 سال سن دارم و12ساله ازدواج کردم متاسفانه به بیماریه خود ارضایی دچارم همسرم تاز نظره جنسی بسیار خودخواه وهرموقع بخواد طرفم میاد یاهفته ای یکبار یا دو هفته یکبار هست به خاطر همین مشکل ما بچه دار نشدیم وحتی حاظر نیست به دکتر مراجعه کنه و من تمام ازمایشات رو دادم مثبت بود اما همه دکترا گفتن باید شوهرت بیاد وازمایش بده متاسفانه این کارو نمیکنه .راستش من عذاب میکشم خود ارضایی میکنم که چرا وقتی شوهر دارم این کاررو باید انجام بدم .ازتون ممنون میشم به من کمک کنید ار عوارض های این بیماری میترسم اما به خاطر اینکه به گناه کشیده نشم این راه را انتخاب کردم
پاسخ : نگران نباشید البته بهتر است در ایجاد روابط بهتر با همسرتان خودتان پیشقدم شوید  [ 1392-06-03 21:57:21 ]
سوال : سلام.خسته نباشید ببخشید..من باید 16 مرداد پریود میششدم.. ولی هنوز نشدم.. بی بی چکا دوبار منفی نشون دادن.. دورانه عقدم. و عروسیم اوایله مهره.. ایا استرس دلیلی بر تاخیر پریودی دارد؟ و جدیدا چاق شدم.. ایا چاقی تاثیری دارد.. سری های قبل تا 10 روز هم عقب میزدم ولی این سری خیلی زیاد عقب زدم... کمکم کنید لطفا. با تشکر
پاسخ : تست خون باردرای دقیقتر است - بله استرس و چاقی اثر دارد-مباحث تخمدان پلی کیستیک سایتم را بخوانید  [ 1392-06-03 21:56:08 ]
سوال : ba salam khedmate khanom docto man dar hafte 29 bardari hastam mikhastam bednam ba tavajo be inke mikham sezarian konam che moghe bayad in amalo anjam bedam yani tarikhesh daghighan moshakhas ast?
پاسخ : حوالی 39هفته  [ 1392-06-03 21:55:02 ]
سوال : سلام خانم دکتر، من 24 ساله و همسرم 27 ساله هستیم، 4 سال پیش ازدواج کردیم و پیشگیری به روش طبیعی داشتیم و گاهی اوقات نیز از روش های اورژانسی و یا کاندوم استفاده کردیم. الان قصد بارداری دارم و دوست دارم که فرزند اول پسر باشد، لطفا راهنماییم کنید. اگر چند روز قبل از نردیکی برای باردار شدن، چند بار نزدیکی صورت گیرد (با پیشگیری) آیا کاهش اسپرم تاثیری در حاملگی دارد یا حتما بایستی چند روز قبل از نزدیکی برای باردار شدن، نزدیکی صورت نگیرد؟؟
پاسخ : باید حوالی تخمک گذاری مقاربت کنید- بله اثر دارد  [ 1392-06-03 21:54:26 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
آدرس مطب
سقط مکرر
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences